mobirise.comRÓLUNK


Az Infini Innováció Kft-t a 2010-es év végén alapítottuk, vállalkozásunk elnevezése hűen tükrözi céljainkat. A természetes környezetünk -különösen, ami az elmúlt bő két évtizedet illeti- soha nem tapasztalt módon és gyorsasággal változik, amihez alkalmazkodni kell. Ennek az alkalmazkodásnak a kulcsát a magas hozzáadott értékű tevékenységekben látjuk.

Az innováció és technikai haladás viszont sohasem valamilyen egyéb cselekvés "mellékterméke", ezért minden esetben magunknak kell aktívan, céltudatosan tennünk. Vállalkozásunk tevékenységeinek jelentős része éppen ezért az innovatív megoldásokat kutató/alkalmazó projektekhez kapcsolódik.

Megalakulásunk óta a saját projektjeink mellett az informatikai fejlesztésektől, a biológiai kutatásokon vagy éppen mezőgazdasági technológiák fejlesztésén keresztül, a társadalmi vállalkozások szociális szolgáltatásainak bővítéséig több, mint 100 sikeres projekt megvalósításában vettünk részt.

Napjainkban elenyésző azon vállalkozások száma, melyek megengedhetik maguknak, hogy egyetlen piaci lábon álljanak. Viszont minden vállalkozás esetében kulcsfontosságú az, hogy világosan lássa maga előtt a céljait és beazonosítsa azt a két-három (legfeljebb négy) szegmenst, amire kiemelten fókuszál. Esetünkben e szegmensek mind az innovatív megoldásokhoz, fenntartható projektekhez, fenntartható környezethez kapcsolódnak és az informatika, kutatás-fejlesztés, divat- és design, turizmus- és társadalmi szolgáltatásfejlesztés területeit érintik.