Mobirise Site Generator


GOP-2.1.1-11/M 

Az Infini Consult Kft. eszközbeszerzése


Az Infini Consult Kft. 22.500.000 forintos összköltségvetésű projektet nyert el a GOP-2.1.1-11/M Mikrovállalkozások fejlesztése konstrukció keretében. A pályázat segítségével projektcélunk, a Forrástérkép készítő szoftver megvásárlása megvalósult.

Az Infini Consult Kft. vissza nem térítendő támogatás keretében 10.000.000 Ft-ot nyert, 44,4444%-os támogatási intenzitással. A visszatérítendő hitel összege 10.000.000 Ft volt, ami az összköltségünk 44,4444%-át fedezte. Így a projekt 11,1116 %-os befektetéssel valósult meg.

Ebben a pályázatunkban egy olyan eszközt vásároltunk, amely fejlesztési források értékelésére, valamint kisvállalkozói fejlesztés-támogatásra alkalmas. Célunk, hogy a partnereink kiszolgálása jelentősen meggyorsulhasson korszerű online formában, megvalósult ezzel a fejlesztéssel. Ennek eredménye egy olyan automatizáltan kialakuló adatbázis és korszerű minősítési rendszer, amely a hosszadalmas ellenőrzések, felmérések és minősítések idejét lecsökkenti pár percnyi gyors vizsgálatra, és mind pc, mind online, mind mobil eszközök által elérhető felhasználói felületen keresztül jól leszűrhető és lehatárolható módon kijelöli mikro, kis és középvállalkozások számára az elérhető rövid, közép és hosszútávú fejlesztési forrásokat, innovatív lépési lehetőségeket, piaci bővüléseket.

A gyorsabb munkavégzés és a könnyen elérhető platform-független felület lehetővé teszi, hogy akár külső partnereink és ügyfeleink is adatokat vihessenek be, ajánlásokat tehessenek számunkra, amely nagyban növeli bevételeinket. Természetesen ezek a lehetőségek nem váltják ki a szokásos tanácsadói tevékenységünket, amely nagy hozzáadott értékű és magas tudás intenzitású munkavégzés, de nagyban meggyorsítja annak előkészítését, ezáltal több időt fordíthatunk az érdemi konzultációra és a projektek, fejlesztések kidolgozására.

Ezen fejlesztésen keresztül a mostani ügyfélkörünk számára nyújtott szolgáltatásokból is megnövekszik a bevételünk, és egyben a munkavégzés sebessége, ami által nagyobb profitot realizálhatunk.